Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul avocat al Bombonicăi Prodana, anunțul care dă PESTE CAP recursul lui Dragnea: Voi ataca completul de judecată

adrian toni neacsu

Liviu Dragnea se va prezenta pe 8 ocombrie din nou în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție în Dosarul angajărilor ilegale de la CJ Teleorman! Se vor judeca recursurile inițiate atât de DNA și de Liviu Dragnea. Toni Neacșu, fostul avocat al Bombonicăi Prodana, a declarat la România TV că va reprezenta un al inculpat din dosar.

Președintele completului care va da decizia definitivă în dosarul DGASPC Teleorman, în care este judecat Liviu Dragnea, este Iulian Dragomir, ceilalți patru judecători fiind Simona Cristina Neniţă, Daniel Grădinaru, Florentina Dragomir și Lavinia Lefterache.

Într-o intervenție telefonica la România Tv, Neacșu a declarat că " Există această problemă a componenței completului decis, unde cred că avocații vor avea la dispoziție câteva măsuri tehnice pe care să le invoce. Eu o să dau puțin din casă, având în vedere că o să fiu avocat în dosar pentru o altă persoană. Din punctul meu de vedere, modalitatea de constituire a completului de cinci poate fi atacată, iar eu cel puțin pentru clienta mea o voi face".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.