Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul avocat al lui Trump, acuzat de o fraudă fiscală URIAȘĂ: procurorii pun presiune asupra acestuia

trump semneaza

Justiţia americană investighează dacă Michael Cohen, avocatul personal al preşedintelui Donald Trump, a comis fraude bancare şi fiscale care se ridică la 20 milioane de dolari în cadrul unor împrumuturi obţinute de o societate familială, a relatat New York Times, citat luni de France Presse.

Citește și: Darius Vâlcov, atacuri în RAFALĂ la adresa Digi: descrie o situație incredibilă

Anchetatorii încearcă de asemenea să determine dacă Cohen a încălcat legea asupra finanţării campaniilor electorale sau alte legi când a cumpărat tăcerea unor femei care pretindeau că au avut relaţii cu Donald Trump, potrivit acestui articol publicat duminică noapte, informează Agerpres. 

Procurorii ar putea lansa acuzaţiile până la sfârşitul lunii, potrivit ziarului, care citează două persoane apropiate dosarului. 

O condamnare pentru fraudă fiscală sau bancară ar putea conduce la lungi pedepse de închisoare, ceea ce ar spori presiunea asupra lui Michael Cohen pentru a coopera cu procurorii. 

Avocatul a afişat de mult timp o loialitate statornică faţă de Donald Trump până de curând, când a început să se distanţeze de el. 

Michael Cohen a recunoscut că a plătit 130.000 de dolari actriţei porno Stormy Daniels pentru a-i cumpăra tăcerea în legătură cu o relaţie sexuală pe care a avut-o cu Donald Trump în 2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.