Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul baschetbalist Danny Ainge a suferit un nou infarct

sanatate.bzi.ro
infarct

Managerul general al clubului Boston Celtics, Danny Ainge (60 de ani), a suferit un atac de cord în această săptămână, anunţă BBC, potrivit Mediafax.

În vârstă de 60 de ani, fostul baschetbalist se află în afara oricărui pericol şi a rămas internat într-un spital din Milwaukee, acolo unde Celtics au înfruntat Milwaukee Bucks în semifinala playoff-ului din NBA.

Dirijorul din Boston se află la al doilea infarct suferit de-a lungul vieţii. În urmă cu zece ani, Danny Ainge a suferit primul atac de cord. Şi atunci a fost transportat foarte rapid la cel mai apropiat spital, iar medicii l-au pus pe picioare. În 2009, Aigne a rămas internat câteva săptămâni până să poată reveni la locul de muncă.

Citește și: 'Creierul' Barcelonei, Xavi, a anunțat că se retrage din fotbal

Ca jucător, Danny Ainge a cucerit titlul în NBA cu Boston Celtics, în 1984 şi 1986. Cu Aigne la conducere, Celtics a obţinut titlul din 2008, primul după o secetă de 22 de ani. Boston Celtics este cea mai de succes echipă din NBA, cu 17 titlul la activ, ultimul cucerit în 2008. LA Lakers se află în spatele verzilor, cu 16 titluri. Chicago Bulls ocupă a treia treaptă a podiumului, cu şase campionate.

În Conferinţa de Est, Boston Celtics şi Milwaukee Bucks se află la egalitate după primele meciuri, scor 1-1. În cealaltă semifinală a Conferinţei, Philadelphia 76ers are 2-1 cu Toronto Raptors. În Vest, Golden State Warrios are 2-0 în duelul de cinci stele cu Houston Rockets. La fel se prezintă situaţia şi pentru Denver Nuggets, care a câştigat primele două jocuri cu Portland Trail Blazers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.