Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul campion mondial de MotoGP, Marc Marquez, a fost exclus din Grand Prix-ul de la Valencia

www.motorsport.com
Marc Marquez

Marc Marquez, de șase ori campion mondial la MotoGP, va rata finala sezonului, marcat de Marele Premiu al Valenciei din acest weekend, după ce a fost declarat inapt, în urma unui accident suferit la un antrenament off-road, produs săptămâna trecută, au anunțat marți, organizatorii cursei, anunță Mediafax.

Pilotul echipei Repsol Honda suferă de probleme de vedere, din cauza accidentului din cadrul unui antrenament, efectuat în perioada premergătoare Marelui Premiu Algarve, din Portugalia, pe care a fost, de asemenea, nevoit să îl abandoneze.

"În timpul acestor zile de repaus, Marc a continuat să se simtă rău și a suferit de probleme de vedere, motiv pentru care luni a fost vizitat de doctorul Sanchez Dalmau, care l-a examinat și a efectuat testele, care au detectat un nou episod de diplopie", a precizat Repsol Honda într-un comunicat, citat de Reuters.

Pilotul în vârstă de 28 de ani, care a câștigat trei curse în acest sezon, nu va participa nici la testele post-sezoniere de la Jerez, Spania, din 18 și 19 noiembrie.

Fabio Quartararo, de la Yamaha, și-a asigurat titlul mondial, după ce a terminat pe locul 4, luna trecută, în Marele Premiu de la Emilia Romagna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.