Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul consilier al lui Traian Băsescu candidează la Primăria Capitalei: în cursă este și finul fostului președinte

basescu onaca

Fost consilier de stat la Cotroceni în mandatul lui Traian Băsescu şi fost senator, Dorel Constantin Onaca, membru fondator al PMP, este candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei.

În cursa pentru Primăria Capitalei este deja înscris și Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, care este finul lui Traian Băsescu.

”Dorel Constantin Onaca este candidatul Partidului România Mare la Primăria Capitalei. Anunţul a fost făcut duminică, 31 martie, în cadrul unei conferinţe de presă, de preşedintele formaţiunii, Victor Iovici”, informează PRM într-un comunicat.

Conform comunicatului, Dorel Constantin Onaca este doctor în Drept, avocat al Baroului Bucureşti şi lector universitar. A ocupat în trecut funcţia de prim-cicepreşedinte al PRM, când preşedinte al partidului era Corneliu Vadim Tudor. A fost senator PRM în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008. A fost şef al Cabinetului Preşedintelui României, Traian Băsescu.

”A fost reprezentantul României în bordul de conducere al Agenţiei Europene de Siguranţă Maritimă. Este decorat cu Ordinul Naţional în Grad de Cavaler pentru Merit şi Serviciu Credincios, de către doi Preşedinţi ai României – Ion Iliescu şi Traian Băsescu”, se mai arată în comunicat.

Onaca a părăsit recent PMP în favoarea PRM


Candidatul PRM la Primăria Braşov este omul de afaceri Florin Creţu Muscalu, absolvent al Facultăţii de Finanţe Bănci a Universităţii Sextil Puşcariu din Braşov.

În cadrul conferinţei au fost prezentaţi şi şefii unor filiale AUR care au trecut la PRM: Mădălina Răduţ, preşedinta organizaţiei de tineret a AUR din oraşul Ungheni, judeţul Mureş; Florian Mirea Diaconu, fostul preşedinte al AUR Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.