Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul criminalist Dan Antonescu CONFIRMĂ varianta monstrului din Caracal: 'Mi-am schimbat părerea în momentul în care a apărut acea ştire'

Stirescu.ro
Dan Antonescu

Gheorghe Dincă a spus adevărul când a recunoscut că le-a incinerat în butoi din curte pe Alexandra MăceșanușiLuiza Melencu! Criminologul Dan Antonescu susține că este extrem de trist că acest lucru a putut fi realizat și este de părere că Gheorghe Dincă le-ar fi ars pe cele două fete, folosind această metodă. Antena 3 a făcut un experiment folosind materialele indicate de criminal și care a dat rezultatele descrise AICI.

Citește și: Ieșire scandaloasă a unui fost candidat USR, în legătură cu cazul de la Galați: ‘Panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla’

„Mi-am schimbat părerea în momentul în care a apărut acea ştire că în acele resturi de oase calcinate a fost găsit ADN-ul Alexandrei. Emoţionalul a dat la o parte raţionalul şi a mers în această cheie a speranţei cu toate că foarte puţine lucruri mă îndreptăţeau să fac acest lucru, dar acum şi după acest experiment pe care l-am sugerat de foarte multe zile şi despre care ştiu sigur că foştii mei colegi şi prieteni, cei de la Serviciuri Omoruri de la Poliţia Capitalei au vorbit chiar de cândîncă nu plecaseră din Bucureşti, am aflat ulterior acest lucru fără să discut cu ei.

Citește și: Sondaj: Klaus Iohannis, de neoprit în cursa către Cotroceni! Surpriza de pe locul doi

Ştiam că acest expriment va avea loc. Nu ştiu dacă l-au făcut şi ei (...) E păcat că se confirmă o variantă macabră şi care taie multe speranţe. Ieri au fost găsite nişte oseminte, tot aşa arse, despre care acel individ afirmă că ar fi ceea ce a mai rămas din cealaltă victimă. Stau şi mă gândesc, oare nu cumva şi în cazul Alexandrei au rămas cumva parte din oase nearse complet şi pe care el le-a aruncat undeva? E o părere şi o sugestie, o idee la care sunt convins că şi cei care anchetează cazul s-au gândit până acum, dar nu vor să îl deranjeze pe acest monstru cu amănunte care cumva să îl scoată din starea aceasta de colaborare'', a spus Dan Antonescu, specialist criminolog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.