Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul director al spitalului din Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a fost implicat într-un accident rutier

libertatea.ro
accident masina

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier. Mașina acestuia a fost lovită pe o stradă din Târgu-Jiu cu un alt autoturism. În urma impactului, soția fostului director și celălalt șofer au fost răniți, anunță MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc miercuri pe Bulvardul Victoria din Târgu-Jiu. Mașina condusă de fostul director al Spitalului Județean de Urgență (SJU), Gigel Capotă, a fost lovită de un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani.

Citește și: Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

În urma impactului, soția fostului manager și celălalt șofer au fost răniți.

„Acum sunt la spital, eu sunt bine. Soția a fost puțin lovită. Eu am condus mașina și a intrat cineva în noi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gigel Capotă, fostul manager al SJU Târgu-Jiu.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Victoria, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto pătruns pe contrasens și a unei femei de 49 de ani, care ocupa locul din dreapta față, în autoturismul condus de către bărbatul de 59 de ani. Răniții au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Citește și: Consilierul Olguței Vasilescu răstoarnă spusele ministrului Muncii: Se trimit deja de ani de zile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.