Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul director sportiv de la PSG, Leonardo, suspendat un meci, după incidentele de la meciul cu Real Madrid

www.agerpres.ro
Bayern - PSG

După eliminarea din Liga Campionilor, în martie, la Madrid, fostul director sportiv de la Paris Saint-Germain, Leonardo, a fost suspendat un meci, potrivit news.ro.

Pe 10 martie, UEFA a deschis un „dosar disciplinar” împotriva PSG şi împotriva preşedintelui Nasser Al-Khelaïfi şi a directorului sportiv Leonardo din cauza acţiunilor lor de după meciul cu Real Madrid, scor 1-3.

Doar Leonardo a fost sancţionat cu un meci de suspendare pentru că a „încălcat regulile elementare de conduită decentă”. Preşediintele PSG Nasser Al-Khelaïfi, nu a fost sancţionat.

Arbitrul central al partidei de pe Santiago Bernanbeu, olandezul Danny Makkelie, a notat incidentele de la vestiare în raportul său, susţine presa spaniolă: "Preşedintele şi directorul sportiv al PSG (n.r. - Leonardo) s-au comportat agresiv şi au încercat să intre în vestiarul arbitrilor. Când arbitrul le-a cerut să plece, aceştia au blocat uşa şi preşedintele a rupt în mod deliberat steagul unuia dintre asistenţi".

Al-Khelaifi ar fi intrat în vestiarul arbitrilor şi la meciul tur, care a avut loc la Paris, la 15 februarie, scor 1-0 pentru PSG. Incidentul ar fi avut loc la pauză, la scorul de 0-0, când conducătorul gazdelor a vrut să pună presiune pe brigadă.

La Madrid, faza care i-a scos din minţi pe oaspeţi s-a petrecut la primul gol al echipei Real Madrid. În minutul 61, la scorul de 0-1, Benzema a pus presiune pe portarul Gianluigi Donnarumma, care a trimis greşit o minge la Vinicius, iar acesta a pasat în centrul careului, de unde tot atacantul francez a înscris. Real s-a impus în cele din urmă cu 3-1 şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.