Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul europarlamentar PSD, Emilian Pavel, candidat la funcţia de primar al municipiului Oradea: 'Am votat pentru siguranţa unui trai mai bun'

Emilian Pavel

Fostul europarlamentar PSD, Emilian Pavel, candidat la funcţia de primar al municipiului Oradea, a declarat duminică, imediat după ieşirea de la urne, că a votat pentru siguranţa unui trai mai bun pentru orădeni şi bihoreni, potrivit Agerpres.

"Am votat azi, alături de soţia mea, pentru siguranţa unui trai mai bun pentru orădeni şi pentru bihoreni. Am votat pentru că, în Oradea, lucrările care s-au început trebuie terminate, dar viitoarele proiecte trebuie să aibă în centrul atenţiei problemele orădenilor astfel încât acestea să fie rezolvate, iar traiul mai bun să se transforme în realitate la Oradea", a declarat Pavel.

Citește și: Dolarul american se va prăbuşi până la sfârşitul lui 2021 - economist

Emilian Pavel a precizat că speră într-o prezenţă mai mare la urne, comparativ cu alegerile de acum patru ani, când au fost la vot 39,59% dintre orădeni.

"Eu mi-aş dori să avem cel puţin 50% din orădeni prezenţi astăzi la vot", a spus Emilian Pavel după ieşirea din secţia de votare a Liceului "Aurel Lazăr".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.