Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fotbalist Diego Maradona a ajuns la zece copii

diego maradona

Fostul fotbalist Diego Maradona ar avea zece copii, după ce avocatul său a afirmat că este posibil ca starul argentinian să aibă un copil în localitatea La Plata, informează Clarin, potrivit News.ro.

Fostul fotbalist a fost căsătorit doar o dată, cu Claudia Villafane, până în 2004, când cuplul a divorţat. Cu Claudia, Maradona are două fete, Dalma şi Giannina. În timpul divorţului, Maradona a recunoscut un fiu, pe Diego Sinagra, născut la Napoli, în septembrie 1986, dintr-o relaţie cu modelul Cristina Sinagra, pe vremea când juca la echipa din oraşul italian. Diego Fernando este fiul lui Maradona din relaţia cu Veronica Ojeda, iar Jana dintr-o relaţie cu Valeria Sabalain.

Citește și: Presa din Franța anunță că Simona Halep a dat lovitura: Omul ales cel mai bun antrenor din 2018 o va pregăti pe româncă

Aceştia erau oficial copiii lui Maradona până luna trecută. Însă avocatul Matias Morla a declarat că Maradona va mai recunoaşte încă trei copii în Cuba. Cei trei copii din Cuba au fost până la urmă patru, Joana, Lu, Javielito şi Harold.

Mai mult, un jurnalist argentinian a dezvăluit că Maradona are şi un copil în La Plata. Luis Ventura susţine că a primit informaţia de la fosta soţie a lui Maradona, care i-a spus şi că ştia de copiii din Cuba ai fostului fotbalist.

Morla spune că informaţia furnizată de Ventura este credibilă, deşi nu au fost confirmată încă.

Maradona a mers în Cuba în ianuarie 2000, pentru a se interna într-o clinică de dezintoxicare, în urma consumului de droguri. El a revenit în Argentina, în 2005.

Potrivit lui Morla, Maradona, în vârstă de 58 de ani, va merge la vară, la Havana, pentru a face testele ADN şi pentru a-şi recunoaşte copiii, care acum sunt adolescenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.