Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fotbalist Florin Prunea a anunțat din nou că nu vine la FC Dinamo București

Digisport.ro
florin prunea

Florin Prunea a spus din nou că nu va semna cu Dinamo și  l-a atacat pe preşedintele clubului, Alexandru David, care i-a criticat dur pe elevii lui Mircea Rednic după eliminarea din Cupa României, informează Mediafax.

"Nu ştiu cât de mult se pot apropia conducătorii de jucători în această perioadă. Din câte am văzut, conducătorii lui Dinamo au atacat jucătorii, nu i-au ajutat. E un capitol închis pentru mine, am înţeles perfect mesajul. Le mulţumesc pentru ofertă, dar fiecare merge pe drumul lui. Poate pe viitor mă voi întoarce acasă", a spus Florin Prunea, pentru Digi Sport.

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a avut o adevărată tiradă după eliminarea din Cupa României:

"A trecut rândul antrenorilor, acum a venit rândul jucătorilor. N-au înţeles că după plecarea lui Subotic vine şi rândul lor. Le plângem de milă de jucătorilor, e vina antrenorilor, e vina, e vina conducerii... dar ce a fost aseară a fost o bătaie de joc! Antrenorul trebuia să le facă cine ştie ce miracole. Ce să le facă antrenorul?

Să intrăm eu, Rednic, Negoiţă să jucăm cu o echipă din Liga 3? Am făcut selecţia prost, am îneţeles, dar ai jucat cu o echipă de Liga 3. În Cupa României! Ei s-au blocat când au auzit că li se va face o evaluare. Trebuiau să arate că au valoare, dar s-au blocat. Dacă nu rezistă la Dinamo, să se ducă să se angajeze. Să lucreze opt ore, să stea liniştiţi."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.