Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fotbalist Samuel Eto'o a anunțat că se va înscrie la Universitatea Harvard, unde va studia 'Administrarea Afacerilor': Vrea să ajute Africa

harvard

Fostul mare fotbalist african Samuel Eto'o, în vârstă de 38 de ani, a anunțat că se va înscrie la Universitatea Harvard, unde va studia "Administrarea Afacerilor". Camerunezul va încerca să își folosească noile cunoșințe în ajutorarea continentului din care face parte, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Eto'o, retras din fotbal în luna septembrie a acestui an, spune că simte nevoia să ofere înapoi ceea ce i-a oferit Africa, urmând să se implice în activități de dezvoltare a continentului.

"Vreau să ajut și să aduc o contribuție la transformarea continentului nostru. Când ești fotbalist, îi plătești pe alții să aibă grijă de cariera ta, în general. Dar când vine vorba să gestionezi oamenii și să îi dezvolți, practic ai nevoie să înveți noi lucruri", a declarat Eto'o, pentru Jeune Afrique, citat de BBC.

Fostul fotbalist de la FC Barcelona, Inter Milano sau Chelsea a anunțat cum va decurge anul 2020 pentru el: "În ianuarie voi începe să studiez la Universitatea Harvard, după ce m-au acceptat cu drag la un curs de specializare. Voi sta în Boston pentru aproape un an. Nu va fi ușor, dar e o provocare frumoasă și este cunoscut că îmi plac astfel de lucruri".

Citește și: Klaus Iohannis, după discuția avută cu Orban și Cîțu: ‘Ecuația bugetului pe 2020 este una complicată’ .

Samuel Eto'o a fost desemant de patru ori cel mai bun fotbalist african, în 2003, 2004, 2005 și 2010. În cariera sa, acesta a câștigat numeroase trofee, precum patru Ligi ale Campionilor (una cu Real Madrid, două cu FC Barcelona și una cu Inter Milano), trei titluri în Spania, toate cu FC Barcelona, dar și două Cupe ale Africii, cu naționala Camerunului, unde a reușit 56 de goluri în 118 apariții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.