Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fundaș al FCSB, Artur Jorge, este curtat de Southampton

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Artur Jorge (25 de ani), fost fotbalist la FCSB, pe care Gigi Becali (61 de ani) l-a dat afară după doar patru meciuri și o gafă impardonabilă, are ofertă din Premier League, de la Southampton, potrivit Mediafax.

Fundașul lusitan impresionează în prima ligă din Portugalia, la Vitoria Setubal, iar britanicii au pus ochii pe el. Jorge a venit la FCSB în vara lui 2017 și Becali spera că a dat lovitura cu fundașul împrumutat cu opțiune de cumpărare de Braga. Totuși, aventura portughezului s-a terminat repede, după patru meciuri. Artur Jorge și-a dat autogol la debutul la FCSB, în secunda 13 a meciului cu Daco-Getica (2-1), iar de atunci a primit tot mai puține șanse se joace.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

Acum, A Bola scrie că Artur Jorge e dorit de Southampton, penultima clasată din Premier League. Fundaşul de 25 de ani are un sezon excelent cu Setubal, echipa cu a treia cea mai bună apărare din Portugalia şi prestaţiile excelente pe care Artur Jorge le-a reuşit au atras atenţia mai multor cluburi din Europa. Publicaţia A Bola scris că una dintre echipele care vor să-l transfere în această iarnă este Southampton, penultimul loc în Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.