Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul influencer Jake Paul, acum pugilist profesionist, va ajuta lotul SUA pentru JO 2024

manusa box

Jake Paul, un cunoscut influencer american devenit boxer profesionist, va ajuta la pregătirea şi promovarea pugiliştilor din SUA în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris, a anunţat marţi USA Boxing, scrie Reuters.

Conform sursei, Paul îşi va folosi experienţa sa în ring, dar şi abilităţile de marketing, pentru a-i ghida şi a-i susţine pe boxerii amatori, printre care Joshua Edwards şi Morelle McCane, care vor merge la Olimpiadă, au informat USA Boxing şi Paul's MVP Promotions într-un comunicat comun, potrivit Agerpres.

"Întotdeauna am avut ca scop să pun în lumina reflectoarelor nu doar boxul ca sport, ci şi oamenii care muncesc atât de mult pentru a fi cei mai buni în cadrul său", a spus Paul.

"Văd un viitor strălucit pentru Mo McCane, Joshua Edwards şi pentru restul pugiliştilor echipei SUA. Olimpiadele sunt cea mai importantă etapă în viaţa unui sportiv şi sunt onorat să ajut la conştientizarea boxului american şi să-i îndrum pe aceşti sportivi tineri şi talentaţi pentru a câştiga aurul", a spus Paul.

În urmă cu doi ani, Jake Paul l-a învins pe Tyron Woodley, fost campion mondial UFC la arte marţiale, prin KO în repriza a şasea a meciului disputat atunci la Amalie Arena din Tampa (Florida).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.