Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internațional Ilie Dumitrescu: 'Cred că Valentin Mihăilă este cel mai rapid jucător din Liga 1'

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu a fost impresionat de Valentin Mihăilă, puștiul de 19 ani din tabăra Craiovei care a stabilit scorul final cu Dinamo, 4-1, anunță MEDIFAX.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Ilie Dumitrescu e de părere că Mihăilă e cel mai bun fotbalist din Liga 1 la capitolul viteză: ”Acest jucător are ceva ce nu au mulți jucători în România, plecarea de pe loc. Îmi place. Nu există un asemenea jucător la noi în campionat. Dați-mi un exemplu, nici măcar la FCSB nu există. La viteză, e peste Coman. Cred că e cel mai bun din România”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, după Craiova – Dinamo 4-1. Valentin Mihăilă a marcat un gol superb în poarta lui Dinamo, în minutul 86.

Puștiul crescut de Craiova a avansat cu mingea la picior în flancul stâng, după care a avut o rupere de ritm și i-a lăsat în urmă pe apărătorii lui Dinamo. Mihăilă a încheiat acțiunea cu un șut la colțul lung, iar mingea l-a ocolit pe Piscitelli și s-a oprit în plasa laterală. A fost al doilea gol marcat de Mihăilă în Liga 1.

Citește și: Vești bune pentru conducătorii auto- A fost depus un proiect important

Victor Pițurcă a fost de asemenea impresionat de Mihăilă și viteza sa: ”Eu i-am spus că nu e bine când primește mingea să înceapă sprintul. Să se prefacă că trage de timp și când se apropie de adversar, el are o viteză incredibilă. Va deveni un jucător mult mai bun decât este acum”, a spus Pițurcă, după 4-1 cu Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.