Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internațional Ciprian Marica: 'Dacă nu ar fi acceptat Mirel Rădoi, probabil am fi rămas fără selecționer'

ciprian marica

Fostul internațional Ciprian Marica a declarat, miercuri, după numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al echipei naționale, că fostul tehnician de la reprezentativa U21 a fost singura variantă a Federației, potrivit Mediafax.

Marica mai spune că antrenori precum Dan Petrescu sau Gheorghe Hagi nu ar fi acceptat să lucreze cu Federația Română de Fotbal, astfel că Mirel Rădoi s-ar fi simțit nevoit să "întoarcă un favor".

"Dacă nu ar fi acceptat Mirel Rădoi, probabil am fi rămas fără selecționer. Asta pentru că nu era așa bătaie pe postul de selecțioer și toate numele vehicuate erau făcute doar pentru și de media. Realitatea e că nimeni nu-și dorea să meargă la echipa națională și Rădoi era singura variantă. În condițiile pe care le cunosc la Federație, financiar și relațional, Dan Petrescu nu cred că și-ar fi dorit să colaboreze. Și nici Gică Hagi. Eu mă mir cum de Mirel a acceptat și a fost atât de rapid în luarea deciziei. Mă gândesc că Federația i-a întins o mână de ajutor când l-a pus selecționer la naționala U21, neavând atunci un background care să-l recomande. Poate Mirel a vrut să întoarcă acel favor, simțindu-se dator", a spus Marica, la Digi Sport.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’

Numirea oficială a lui Mirel Rădoi ca selecţioner la prima reprezentativă a avut loc miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. Fostul selecţioner al naţionalei U21 a devenit succesorul lui Cosmin Contra, cel care a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii.

Mirel Rădoi a fost votat în unanimitate, marţi, de Comisia Tehnică a FRF pentru preluarea postului de selecţioner al primei reprezentative. Președintele Răzvan Burleanu a subliniat ideea că Rădoi a fost prima variantă a Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.