Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internațional Gheorghe Popescu e convins că România se califică la EURO 2020 dacă învinge Suedia

gica popescu

Fostul internațional Gheorghe Popescu (52 de ani) este convins că România va obține calificarea la Campionatul European din 2020 dacă va învinge Suedia, vineri. "Baciul" consideră că tricolorii nu vor pierde în Spania, luni, în eventualiatea acestui scenariu, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

"Am mari speranțe. În meciurile decisive am jucat bine. Avem o finală uriașă pe teren propriu. Avem spiritul pe care jucătorii ar trebui să îl aibă pentru a bate Suedia. Să câștigăm noi cu Suedia și îți spun eu că nu pierdem în Spania. Spania fiind calificată, nu va trage atât de mult. Mă gândesc la motivația celor două echipe. Diferența de motivație ne va da speranța să facem un meci egal.

Eu cred că eu meci de o asemenea importanță poate fi dus la sfârșit de orice jucător, fie că joacă la echipa de club sau nu. E o chestie de ambiție personală. Oricare jucător poate duce 70 de minute. Și trebuie să joace bine”, a spus Popescu, marți seara, la Digi Sport.

În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano.

Citește și: Soția lui Barna i-a umilit pe membrii USR: ‘Căc*ții ăștia’

Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.