Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul iubit al Anamariei Prodan rupe tăcerea - Afaceristul spune de ce s-a despărţit de impresară: 'Nu ne-am…ştiţi voi!'

gsp.ro
Anamaria Prodan

Fostul iubit al Anamariei Prodan rupe tăcerea - Afaceristul spune de ce s-a despărţit de impresară: 'Nu ne-am…ştiţi voi!'

Flavius Nedelea a subliniat că el și Anamaria Prodan se înțeleg în continuare foarte bine după despărțire. Ei mențin un contact constant și discută în mod regulat. Despărțirea lor a fost determinată de motive personale, iar ambii au simțit că este mai bine să-și urmeze drumurile separate.

Flavius Nedelea a explicat de ce s-a despărțit de Anamaria Prodan:. „Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult”, a declarat acesta.

Mai mult decât atât, Flavius Nedelea a exprimat aprecierea sa pentru Anamaria Prodan, considerând-o o femeie extraordinară. „Ceea ce a spus ea pe Instagram despre mine este reciproc. Nu pot să zic că am învățat prea mult, consider că la vârsta mea deja am lecțiile învățate, dar am câștigat un prieten. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră”, a mai adăugat el.

În cadrul aceluiași interviu, Flavius Nedelea a discutat și despre motivele despărțirii lor. El a subliniat că nu au existat motive de ceartă sau infidelitate care să ducă la separare. „Noi nu am avut nici un motiv de ceartă sau despărțirea noastră nu s-a produs… adică nu ne-am înșelat, nu ne-am prins, nu ne-am… pur și simplu au fost niște chestii ale noastre personale și am hotărât că este mai bine așa”, a mărturisit afaceristul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.