Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul iubit al lui George Michael nu vrea să părăsească locuința în care a stat împreună cu regretatul cântăreț

www.tvguide.com
George Michael

Fadi Fawaz, fostul iubit al lui George Michael, nu vrea să părăsească locuința în care a stat împreună cu regretatul cântăreț, în ciuda scrisorilor trimise de familia artistului, arată periodicul britanic The Sun, potrivit Mediafax.

Fadi, în vârstă de 45 de ani, continuă să ocupe casa în valoare de 5 milioane de lire sterline la 18 luni de la moartea cântărețului.

Surse din apropierea familiei regretatului muzician arată că Fadi, în vârstă de 46 de ani a refuzat să plece, cu toate că i s-au trimis mai multe scrisori și rugăminți.

Casa se află în apropiere de Regent’s Park, din Londra, la mică distanță de fosta locuință a vedetei, care se află în Hampstead.

Citește și: Festivalul Filmului European va debuta cu alegoria italiană 'Lazzaro felice'

Muzicianul mai deținea încă o locuință în Goring, Oxon, unde a și fost găsit mort de Fadi. Jurnaliștii spun că familia lui George Michael i-a oferit lui Fadi suma de 250.000 de lire sterline după moartea muzicianului, dar cea mai mare parte din sumă acesta ar fi folosit-o pentru o vacanță petrecută în Australia.

La începutul lui 2018, Fadi a anunțat că vinde mașina marca Range Rover pe care a primit-o de la George Michael.

George și Fadi au fost împreună între 2012 și 2016.

George Michael, care a murit la vârsta de 53 de ani, a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan internaţional, din care 80 de milioane solo şi restul ca membru al duoului Wham!, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas". Michael a fost recompensat de-a lungul carierei cu numeroase premii, printre care trei Brit Awards, patru MTV Video Music Awards şi două Grammy din opt nominalizări. După ce a făcut public faptul că era gay, a militat pentru drepturile comunităţii LGBT şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru asociaţii anti-SIDA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.