Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul jucător de la Dinamo, Marius Alexe, a semnat cu echipa Concordia Chiajna; echipa a mai anunțat miercuri și alți patru jucători aduși

Fanatik
Marius Alexe

Atacantul Marius Alexe a ajuns la un acord cu gruparea Concordia Chiajna, fostul jucător al echipei Dinamo semnând miercuri un contract cu clubul ilfovean, informează News.ro. Concordia Chiajna a mai anunţat miercuri că alţi patru jucători au fost aduşi la echipa antrenată de Adrian Falub, fundaşii Joao Meira, Liassine Cadamuro şi Andrei Radu şi mijlocaşul Jules Iloki.

Citește și: Echipa României se va duela cu Zimbabwe în primul tur al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis

Marius Alexe revine în campionatul românesc după patru ani petrecuţi în campionatele din Slovacia, Turcia şi Cipru, în timp ce mezinul Andrei Radu vine împrumut de la campioana en-tire, CFR Cluj.

Portughezul Meira,ultima dată la Valerenga, şi-a făcut junioratul la Vitoria Setubal şi a jucat pentru echipe precum Belenenses sau Chicago Fire. Francezul Iloki a fost crescut de FC Nantes şi are 72 de meciuri în Ligue 1; Născut la Toulouse, Cadamuro are cetăţenie dublă, algeriană şi franceză, şi un CV impresionant unde sunt trecute echipe precum Osasuna, Real Sociedad sau Nimes Olimpique.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.