Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul jucător german de tenis Michael Kohlmann consideră că Roger Federer este vinovat pentru absența lui Zverev de la Davis Cup

roger federer

Fostul jucător de tenis german care se ocupă de selecția jucătorilor pentru Davis Cup, Michael Kohlmann, este de părere că vinovat pentru neparticiparea lui Alexander Zverev la turneul internațional este elvețianul Roger Federer, anunță MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, întâmpinată de protestatari la Ploiești: 'Ghița e în Serbia/ Nu ne mai alungați tinerii'

Alexander Zverev a ales să evolueze împotriva lui Roger Federer, într-un meci demonstrativ, în loc să își reprezinte țara la Davis Cup. Germania se va prezenta la turneu fără vedeta echipei, Alexander Zverev, iar cel care se ocupă cu selecția jucătorilor, fostul tenismen, Michael Kohlmann, l-a învinovățit pe Roger Federer și pe agentul acestuia, Tony Godsick.

”Alexander Zverev nu a jucat un rol în planurile noastre pentru Madrid, pentru că a exclus din start ideea de a concura acolo. Am fost un pic surprins că a ales să joace un meci demonstrativ și cred că este un rezultat direct al faptului că s-a alăturat Team 8. Prin acest turneu demonstrativ, Federer și Godsick fac o declarație împotriva Davis Cup. În timpul turneelor din Antwerp, Stockholm și Moscova, voi definitiva echipa”, a declarat Michael Kohlmann pentru Tennis Magazin.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

Team 8 este compania de management pe care Federer o conduce, alături de Godsick. Zverev i s-a alăturat la începutul acestui an, conform express.co.uk.

Zverev nu va lua parte la Davis Cup, însă va participa, la data de 23 noiembrie, alături de Roger Federer, la un meci demonstrativ, care se va desfășura în Mexic. Pentru acest eveniment vor fi disponibile peste 40.000 de bilete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.