Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul lider PSD Cluj, despre moţiunea de cenzură: 'Nu am semnat. Mă mai gândesc'

Agerpres
psd picioare

Surse din zona opoziţiei susţin că mai mulţi parlamentari PSD au semnat moţiunea de cenzură a PNL, printre care şi fostul preşedinte al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra. Contactat de STIRIPESURSE.RO, Nasra susţine că nu a semnat, dar se mai gândeşte dacă va face acest gest sau nu.

"Într-adevăr, sunt supărtat pe ceea ce s-a întâmplat la Cluj (Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a înlocuit din funcţia de preşedinte al PSD Cluj cu jurnalistul Liviu Alexa, n.r.), dar de trei zile nu mai sunt în Bucureşti şi, deci, nu am semnat moţiunea de cenzură. Mă mai gândesc dacă să o semnez sau nu, dar ce vă pot spune este că nu am semnat, aşa cum au fost zvonurile", a declarat Nasra, pentru STIRIPESURSE.RO.

Ceilalţi doi parlamentari PSD care au semnat moţiunea de cenzură, potrivit unor surse din zona Opoziţiei, sunt senatorul Emanoil Savin (care a şi demisionat azi din PSD) şi Mihăiţă Găină, deputat de Ialomiţa.

Ludovic Orban ar urma să anunţe oficial azi că moţiunea de cenzură a întrunit numărul necesar de semnături. De asemenea, urmează să fie anunţată şi ziua în care moţiunea va fi depusă în Parlament.

Citeşte şi: Avertisment dur al medicilor: Ce boli grave ascund ameţelile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.