Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul manager al Spitalului Universitar: Ludovic Orban a fost dezinformat. Am documente în spate / VIDEO

Facebook
adriana nica

Adriana Nica, managerul suspendat al Spitalului de Urgență Universitar din Bucuresti (SUUB), a declarat marți, într-un interviu ȘTIRIPESURSE.RO, că premierul Ludovic Orban a fost dezinformat cu privire la activitatea sa.

Context: „Totul a plecat de la neglijenţa fostului manager, care a permis internarea, diagnosticarea tardivă a unor persoane care practic nu au respectat protocoalele”, a declarat Ludovic Orban, pe 1 aprilie, legat de izbucnirea focarului COVID-19 la Spitalul Universitar și schimbarea managerului.

Adriana Nica a declarat:

  • „Direcția de Sănătate Publică a făcut ancheta epidemiologică. Au spus ca toate procedurile au fost respectate
  • Aveam procedura specifica in cazul pacientilor COVID-19 intocmita de medicul infectionist, cu mult inainte sa fie aprobat planul alb la nivelul ministerului
  • Si eu sunt curioasa sa stiu ce masuri trebuia sa iau si nu am luat. Il rog pe dl premier sa mai verifice odata aceste acuzati pe care mi le-a adus. Sunt convins ca dl premier a fost total dezinformat (...) E foarte rau ca in pozitia domniei sale sa faca asemenea acuzatii. Il rog public sa ceara documentele de la nivelul spitalului universitar. De la debutul epidemiei din China ne-am preocupat sa avem la spital kituri pentru COVID-19, combinezoane, viziere, masti cu filtru, manusi. In decembrie au venit 500 de astfel de echipamente. Se poate verifica. Si aceasta aprovizionare a continuat.
  • Am documente în spate, nu vorbesc fără justificare
  • Probabil ca nu am avut apartenenta politica spre niciun partid. Probabil am suparat ca am facut lucruri vizibile cu ochiul liber in spital, In perioada scurta din 2017 pana acum am redeschis un bloc operator central inchis de 13 ani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.