Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare atacant brazilian Ronaldo: 'Super Liga nu este o idee proastă'

captura youtube
Ronaldo Nazario

Super Liga, proiect care a eşuat rapid în primăvara acestui an, "nu este o idee proastă", a declarat pentru The Athletic fostul mare atacant brazilian Ronaldo, acum preşedinte al clubului spaniol Real Valladolid.

"Nu este o idee proastă. Suporterii vor să vadă cele mai importante meciuri. Iubitorii fotbalului, cum suntem noi, vor s-o vadă pe Real Madrid jucând împotriva lui Milan, Inter, Manchester City şi PSG. Vrem să vedem aceste meciuri fără să fie nevoie să aşteptăm un sfert sau o semifinală de Liga Campionilor", a spus Ronaldo Nazario de Lima.

"Suporterii sunt astăzi foarte ocupaţi. Am asistat la proteste în Anglia, poate pentru că ideea nu a fost explicată bine sau a fost concepută greşit. Cred că proiectul are potenţial şi în viitor vor exista noutăţi pentru cluburi şi suporteri. Trebuie să ne îmbunătăţim produsul", a adăugat campionul mondial cu Selecao, potrivit Agerpres.ro.

Vineri, directorul executiv al lui AC Milan, Ivan Gazidis, a afirmat, potrivit presei italiene: "Dacă criza fotbalului este reală, Super Liga nu a fost răspunsul corect, însă atunci când eşti în dificultate, îţi poţi pierde luciditatea. Problemele au rămas şi trebuie să ne ocupăm împreună de ele, cluburile, UEFA şi FIFA, deoarece criza nu a trecut şi pentru nimeni nu este momentul să declare victoria. Chestiunea guvernanţei este fundamentală: trebuie să ne amintim că totul se bazează pe cluburi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.