Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare boxer Mike Tyson, despre fricile din cariera de sportiv: 'Împietream când rămâneam singur cu Cus D'Amato'

Orissapost.com
Mike Tyson

Fostul mare boxer Mike Tyson a povestit în cartea ”Ambiție de fier: Viața mea cu Cus D'Amato” că nu se temea de adverarii cu care intra în ring. Niciunul nu i-a dat fiori, dar a existat un om care îl făcea să tremure pe marele campion, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’

Cus D'Amato, mentorul său, ”umbla” la moralul lui Mike și îl făcea să se simtă vinovat chiar și când câștiga. D'Amato a marcat o bună perioadă din cariera lui Tyson. I-a fost manager și a contribuit la cele mai mari victorii din cariera lui. ”Împietream când rămâneam singur cu el. Când mă striga ’Mike, trebuie să vorbesc cu tine!’, simțeam o oarecare jenă.

Oamenii vedeau doar modul în care sărbătorea loviturile mele de KO, dar nu auzeau ce îmi spunea în vestiar, după meci, când rămâneam singuri. Mă făcea să mă simt ca un rahat, știa să se joace cu emoțiile mele. Lucrurile alea îmi rămâneau în cap toată ziua.” , a povestit Tyson în cartea amintită.

Citește și: Ministrul de Interne a văzut moartea cu ochii! Marcel Vela s-a prăbușit cu elicopterul

Mike Tyson este considerat de mulți cel mai mare boxer din istorie. Calitățile și talentul său au fost remarcate încă din primele lupte, iar la 20 de ani a câștigat titlul la categoria super-grea. Vârsta la care l-a învins pe deținătorul centurii de la acea vreme îl duce pe primul loc în topul celor mai tineri campioni mondiali din box. De-a lungul carierei, Tyson a adunat 56 de lupte, a câștigat 50 (44 prin K.O.) și a pierdut de 6 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.