Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare handbalist român, Cristian Gațu: 'Un antrenor străin la națională nu este o reușită'

Facebook
Tomas Ryde

Fostul mare handbalist român, Cristian Gațu, este de părere că Tomas Ryde nu a fost o alegere inspirată pentru a conduce naționala României de handbal, anunță MEDIAFAX.

Citește și: PSD lovește în Guvern: A respins proiectul de lege

Cristian Gațu a vorbit, la Digi Sport, despre eșecul naționalei României cu Japonia, la Campionatul Mondial de handbal feminin. Fostul mare handbalist este de părere că un antrenor străin la echipa națională nu poate fi considerată o reușită: ”E un vis urât acest meci, acest turneu. Problemele nu au apărut la Campionatul Mondial. Ele au apărut pe parcurs și s-au tolerat. Din punctul meu de vedere, antrenor străin la națională nu este o reușită. În al doilea rând, e vorba de jucătoare românce care constituie lotul național, dar sunt rezerve la echipele de club. De aici se trage concluzia că nu avem experiență. Păi, e normal să nu aibă atâta timp cat nu joacă”.

Citește și: Ludovic Orban iese la rampă! Ce se va întâmpla, de fapt, cu vărsta de pensionare

”Echipa s-a bazat pe Cristina Neagu. Celelalte nu au demonstrat că nu sunt o echipă. Asta s-a văzut pe durata întregului meci cu Japonia, dar și a turneului. Trebuie să se întoarcă întreaga delegație și să se facă o analiză temeinică, nu ca cea de după Rio. Nu avem nicio șansă să ne calificăm la Jocurile Olimpice. Asta e o problemă care trebuie discutată”, a mai spus Gațu.

Naţionala de handbal feminin a României a pierdut ultimul meci din Main Round, de la Campionatul Mondial, 20-37 în faţa Japoniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.