Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare internaţional belgian Paul Van Himst: 'Pele era deasupra tuturor. Rămâne cel mai mare jucător din toate timpurile'

pele

Pele, legenda fotbalului brazilian, care a decedat joi la vârsta de 82 de ani, "era deasupra tuturor... rămâne cel mai mare jucător din toate timpurile", a declarat fostul mare internaţional belgian Paul Van Himst, citat de site-ul radioteleviziunii RTBF.

Paul Van Himst, care a jucat între 1959 şi 1977, l-a întâlnit de mai multe ori pe Pele, care a debutat în 1956 şi s-a retras tot în 1977, potrivit Agerpres.

"Pentru mine, e cel mai bun jucător din toate timpurile. Avea totul. Dacă te gândeşti la cineva care are un bun joc de cap, el era cel mai bun. Avea cel mai bun şut. Avea şi acea supleţe de samba braziliană, la ei e ceva înnăscut. Asta face că Pele era un jucător elegant care avea totul în favoarea lui. Era deasupra tuturor. L-am cunoscut în toate perioadele şi pot să spun că astăzi rămâne cel mai bun. Ca om, cu noi era destul de simplu. Era un băiat simpatic şi sociabil căruia îi plăcea să se distreze", a spus Van Himst, considerat cel mai mare fotbalist belgian al secolului 20 şi supranumit "Pele alb".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.