Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare mijlocaș Deco este noul director sportiv al clubului FC Barcelona

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona a anunţat miercuri numirea fostului său mijlocaş Anderson Luis de Souza "Deco" în funcţia de director sportiv al clubului, în aceeaşi zi în care a fost oficializată despărţirea de Mateu Alemany, cel care a îndeplinit această funcţie, informează EFE.

Deco, care de câteva luni lucra îndeaproape cu Alemany la alcătuirea lotului pentru noua stagiune, a semnat un contract pe trei sezoane şi a devenit astfel noul om de încredere al preşedintelui Joan Laporta în domeniul sportiv, potrivit agerpres.

Numirea sa implică plecarea, la finalul acestui mercato de vară, a lui Mateu Alemany, care a anunţat în luna mai că părăseşte Barca după ce a avut o ofertă importantă de la gruparea engleză Aston Villa, însă a dat înapoi şi a revenit la campioana Spaniei pentru a se ocupa în continuare de proiectul sportiv.

Fără Alemany şi Jordi Cruyff, care s-a despărţit de Barca la finalul sezonului trecut, Deco se va ocupa acum de conturarea filosofiei sportive a Barcei lui Laporta şi de alcătuirea lotului împreună cu antrenorul Xavi şi cu staff-ul tehnic al echipei.

Deco, intenaţional portughez de origine braziliană, a jucat între 2004 şi 2008 la Barcelona, cu care a câştigat campionatul Spaniei, în 2005 şi 2006, şi Liga Campionilor în 2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.