Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Adrian Severin, atac dur la Iohannis după ce a rămas fără decoraţie: 'Vai de ţara în care meritul ajunge sluga nemerniciei'

inquamphotos.com / Octav Ganea
adrian severin

Adrian Severin, fost ministru de Externe şi fost europarlamentar, reacţionează dur după ce preşedintele Klaus Iohannis retras Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

"Cel căruia îi place să poarte însemnele unor decorații pe care nu le are, retrage altora însemnul meritelor pe care el nu le poate avea. Vai de țara în care meritul ajunge sluga nemerniciei!", scrie Severin pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Adrian Severin, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat definitiv în noiembrie 2016 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Severin a fost eliberat în februarie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.