Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru al Transporturilor taxează declarația lui Florin Cîțu, care spune nu e treaba Guvernului să facă autostrăzi

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan cuc

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, susține că decalarația ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, care spunea că nu este treaba Guvernului să facă autostrăzi, reprezintă un derapaj flagrant care ar arăta faptul că liberalii nu intenționează să finalizeze nici măcar o autostradă.

Citește și: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei

”Deși știu că toate ieșirile celor din guvernul Orban nu fac decât să distragă atenția de la frica președintelui de a participa la dezbatere cu candidatul PSD, aceste ieșiri scot la lumina DERAPAJE FLAGRANTE ale unor miniștri care pecetluiesc soarta infrastructurii din România ( Câțu este cel mai bun exemplu).
Păi mai oameni buni, nu spuneați voi să folosim fondurile UE pentru construcția de autostrăzi și dezvoltarea infrastructurii, acum ați sucit-o vreți să se facă infrastructura din România din fonduri private. 
Domnule Câțu , va spun eu autostrada Sibiu -Pitești este începută de noi, de PSD, iar contractele pentru finanțare din fonduri UE ( în valoare de 875.548.843,35 euro din POIM) pentru loturile 1,4,5 sunt semnate chiar de mine!!!!!
Cum să abandonăm absorbția de fonduri europene în detrimentul fondurilor private ( să vă dau un pont domnule ministru: oricum e nevoie de fonduri private pentru că nevoia de infrastructură depășește mult fondurile europene alocate)
Autostrada Comarnic-Brașov 
- nu mai bâjbaiti și dati drumul la contractul pe care îl aveți.
- Văd ca acum vreți alt traseu, ba PPP, ba buget de stat, ba fonduri europene.
Exact ce bănuiam: soarta autostrăzilor din România este pecetluită sub guvernarea voastră!!!”, scrie Răzvan Cuc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.