Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Ilan Laufer, la Fox News: UE se pregăteşte de război digital cu SUA şi China (VIDEO)

ilan laufer fox

Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri în Guvernul Grindeanu, afirmă într-o intervenţie la televiziunea americană Fox News că România poate fi un partener pentru SUA în Europa, în condiţiile în care UE se pregăteşte să introducă o serie de reglementări în domeniul inteligenţei artificiale care vor afecta economia globală.

"Când creezi noi reguli, creezi noi pieţe, ceea ce înseamnă că jucătorii mari trebuie să se adapteze, ceea ce înseamnă noi costuri. Acest lucru este împotriva dezvoltării economiei SUA. Marii jucători îşi vor vedea profiturile micşorate, ceea ce va duce la scăderea investiţiilor în cercetare şi inovare.

Dacă regulile rămân în formatul acesta, vor fi rele pentru toate afacerile, în toată lumea. UE încearcă să găsească o cale prin care să se pregătească de un război digital cu SUA şi China, dar generează multe pagube pentru economia europeană, în special pentru cercetare şi pentru micile afaceri.

România poate fi un partener pentru SUA, fiind membru UE. Încă mai putem schimba aceste reguli. România este un partener solid pentru SUA, suntem parteneri strategici, recent preşedintele Iohannis şi preşedintele Trump au semnat acordul în domeniul tehnologiei 5G", a declarat Ilan Laufer, fondator al Platformei Social Liberale.

Video cu Ilan Lauder la Fox Business, AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.