Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Violeta Alexandru s-a abținut pe legea anti-Șoșoacă: 'Nu suntem aici la o mănăstire să stăm cuminți' / VIDEO

Antena 3 CNN
violeta alexandru

Plenul Parlamentului a votat marţi, cu 264 de voturi „pentru”, 36 „împotrivă” şi 61 de abţineri, modificarea Regulamentului pentru sancţionarea aleşilor care fac scandal la şedinţele comune ale celor două Camere. Fostul ministru al Muncii şi deputat neafiliat Violeta Alexandru a anunţat că s-a abținut de la vot, precizând că „nu suntem la o mănăstire”.

„Dacă eu vreau să vin la acest microfon și așa consider eu că vreau să-mi susțin punctul de vedere, montând aici un carton prin care spun că PSD a spus că o să crească pensiile cu 40% și a mințit, acesta este modul meu...Totuși, nu suntem la o mănăstire să nu am voie să mă manifest politic, civilizat, prin orice obiect vizual pe care vreau să-l țin ca să fie filmat de jurnaliști și să-l vadă toți cei care se uită la noi. Mi se pare ușor excesivă tendința dvs de a face dintr-un subiect pe care nu-l puteți gestiona prin chestorii celor două camere sau prin orice mijloc parlamentar la îndemână, impunând restricții unor oameni care vor să se exprime vizual. Nu suntem aici la o mănăstire să stăm cuminți. Ne exprimăm politic așa cum considerăm că este relevant cu putință”, a argumentat Violeta Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.