Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Vlad Voiculescu acuză PNL că a cumpărat televiziunile: 'NICIO TELEVIZIUNE nu a mai fost interesată de absolut nicio intervenție din partea mea'

Inquam Photos / Octav Ganea
vlad voiculescu

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş, se plânge că de mai bine de o lună nicio televiziune nu i-a mai solicitat opinia.Voiculescu acuză PNL că a cumpărat televiziunile şi că acestea difuzează doar opiniile celor afiliaţi guvernului.

"Nu postez des fotografii cu mine. Las fotografia asta făcută de Paști aici pentru că ar putea fi puțin surprinzătoare. După cum poate surprinși o să fiți când o să aflați că NICIO TELEVIZIUNE nu a mai fost interesată de absolut nicio intervenție din partea mea de mai bine de o lună și jumătate. Lucru valabil pentru toți cei din PLUS (cu excepția a 2-3 intervenții scurte din partea lui Dacian Cioloș) deși am avut poziții în interes public pe fiecare acțiune a guvernului.

Televiziunile au decis - poate știți/înțelegeți voi de ce - să reducă drastic, respectiv să anuleze (în cazul meu, cel puțin) orice difuzare a opiniilor celor neafiliați guvernului*.

Credeți că lucrurile astea s-au întâmplat pur și simplu? Eu unul nu cred asta.

* Excepție au făcut, desigur, baronii PSD vechi și noi (gen Miron Mitrea, Gabriel Oprea, etc.) la televiziunile de partid, cele care nu au sărit deja în barca PNL.

P.S Astăzi guvernul a anunțat 200.000.000 lei din bani publici dati de guvern pentru presa. Dacă asta este necesar sau nu și unde vor merge banii... om vedea", scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.