Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul poliţist acuzat de uciderea lui George Floyd face apel la condamnare: Acuză judecătorul că a fost influenţat de presiunea publică

George Floyd

Fostul polițist Derek Chauvin a intentat o cale de atac la curtea de apel din statul Minnesota pentru a contesta condamnarea primită în cazul morţii lui George Floyd, anunță Mediafax.

Fostul poliţist din Minneapolis, acuzat de uciderea lui George Floyd, este nemulţumit de sentinţa primită. Derek Chauvin pune la îndoială capacitatea juriului şi judecătorului care l-au condamnat.

În iunie, fostul poliţist a primit 22 de ani de închisoare după ce judecătorul Peter Cahill a fost de acord cu procurorii că au existat factori agravanţi în moartea lui George Floyd.

Chauvin îl acuză pe judecător şi pe juraţi că nu au fost capabili să gestioneze corect gravitatea faptelor pentru că ar fi fost influenţaţi de presiunea publică.

Însă, problemele fostului poliţist nu se opresc doar la condamnare. Rămas fără bani, acesta nu îşi permite un avocat şi speră să primească unul din oficiu, pentru a-i reprezenta cauza la apel, relatează The Independent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.