Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul PR al Simonei Halep a explodat după decizia ITIA: Asta e singura mea durere

Fostul PR al Simonei Halep a explodat după decizia ITIA care suspendat-o pe Simona Halep pentru nu mai puțin de patru ani de zile pentru dopaj. Cosmin Hodor spune că decizia e injustă și nici măcar nu e motivată corect.

”Din păcate, e abrupt ce i se întâmplă, decizia pe care a primit-o este nedreaptă. Pentru ce dai ăștia patru ani? De ce tu, mare agenție, nu ai o comunicare foarte clară, să spui specific niște lucruri? Nu poți pune o astfel de pată pe cariera unui sportiv care n-a trișat niciodată și care și-a câștigat muncit toate trofeele și a fost numărul unu mondial prin sacrificii și prin muncă!

Vii și dai o decizie așa de violentă și dai patru ani… Pentru ce dai patru ani, să ne înțelegem? Și la instituțiile astea sunt tot oameni care judecă după bunul plac, subiectiv și din anumite perspective. Este mult prea dur și nedrept ce i se întâmplă Simonei în momentul ăsta.

Sunt convins că ăia (n.r. – ITIA) n-au cine știe ce abilități sau oameni de comunicare care să vină cu niște explicații specifice, prin care să nu pună pata pe întreaga carieră a Simonei, pentru că nu merită așa ceva! Niciun sportiv n-ar merita, oricare ar fi el.

Asta e singura mea durere, că, atunci când au dat motivarea, nu au dat o motivare specifică! Nu poți vorbi așa despre cariera unui sportiv care doi ani și jumătate a fost numărul unu mondial, deasupra ei n-a fost nimeni. Eu știu ce a făcut ea, prin ce forțe a reușit, ce a reușit și pentru asta o iubim cu toții. Gândește-te că avea perioade în care bătea pe oricine, la orice oră din noapte. Nu putem să uităm momentele alea. O Românie întreagă s-a uitat 50 de minute la televizor cum a bătut-o pe Serena Williams și a luat trofeul la Wimbledon”, a declarat Hodor, într-o discuție cu presa la Centrul Național de Tenis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.