Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul preşedinte CJ Bogdan Toader şi senatorul Radu Oprea deschid listele PSD pentru parlamentare, în Prahova

Facebook
Radu Oprea

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Bogdan Toader, şi senatorul Radu Oprea vor deschide listele organizaţiei judeţene a PSD pentru alegerile parlamentare, anunță AGERPRES.

Potrivit anunţului postat, marţi seară, de Toader pe pagina sa de Facebook, el va deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, iar fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Radu Oprea, va deschide lista PSD Prahova pentru Senat.

"Pe această cale, le mulţumesc colegilor noştri din Comitetul Executiv pentru susţinerea acordată, precum şi prahovenilor care m-au încurajat în ultima perioadă să merg în această direcţie! Am spus-o de nenumărate ori: în Parlamentul României este nevoie de oameni care să cunoască realităţile, problemele cu care se confruntă cetăţenii şi necesităţile comunităţilor pe care le reprezintă. (...) Contextul actual impune ca pentru Parlamentul României să lupte oameni responsabili, specialişti în domeniul lor de activitate, pentru ca ţara noastră să depăşească, cu bine, criza cauzată de pandemie şi lipsa unor măsuri guvernamentale eficiente atât în plan economic, sanitar, cât şi social. Îmi voi pune toată priceperea în slujba prahovenilor şi voi face tot ceea ce ţine de mine, în Parlamentul României, pentru ca traiul în judeţul nostru să rămână sigur şi Prahova să se dezvolte conform potenţialului său!", a scris Toader pe pagina sa de socializare.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical .

Bogdan Toader a candidat, în septembrie, pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Prahova, însă a pierdut în faţa candidatului Alianţei PNL-USR-PLUS, senatorul liberal Iulian Dumitrescu, la o diferenţă de aproape 30 de procente.

Conform anunţului făcut de prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, fostul ministru al Mediului Graţiela Gavrilescu va candida pe listele PSD Prahova şi este membru PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.