Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte moldovean, Igor Dodon, a declarat că poporul Republicii Moldova susține prietenia și cooperarea cu Rusia

Facebook
igor dodon

Fostul președinte al Republicii Moldova i-a felicitat pe ruși cu ocazia Zilei Rusiei și s-a pronunțat în favoarea relațiilor strategice dintre cele două țări.

Pe canalul său Telegram, liderul Partidului Socialiștilor din Moldova a numit poporul rus ca fiind unul prietenos. "Cu ocazia sărbătorii, le urez rușilor bine și prosperitate. Sunt convins de necesitatea reluării parteneriatului strategic cu Rusia în toate domeniile de interes pentru Republica Moldova" - a scris fostul lider moldovean.

Igor Dodon și-a exprimat încrederea că marea majoritate a cetățenilor moldoveni "s-au pronunțat întotdeauna, se pronunță, sunt sigur de asta, și se vor pronunța în continuare pentru prietenia și cooperarea cu Rusia", relateaza Gazeta.ru citat de Rador.

Politicianul moldovean a subliniat că popoarele Republicii Moldova și Rusiei au învins împreună fascismul. Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că retragerea Republicii Moldova din acordurile privind Comunitatea Statelor Independente va afecta negativ economia țării. Potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie, mai mult de jumătate dintre cetățenii moldoveni se opun retragerii republicii din Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Retragerea țării din CSI este susținută doar de 34,9% dintre moldoveni, în timp ce 52,6% dintre respondenți se opun retragerii din CSI. Surse din cadrul Serviciului de Informații Externe al Rusiei au spus că mass-media din Republica Moldova se află sub controlul strict al Occidentului, iar Chișinăul le-a oferit "carte albă" pentru acoperirea rusofobă a evenimentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.