Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul primar al Iaşiului ÎL DESFIINŢEAZĂ pe Mihai Chirica, după excluderea din PSD: 'Autosuficienţa L-A ÎNGROPAT politic...'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Fostul primar al Iaşului, Gheorghe Nichita, spune că Mihai Chirica nu şi-a asumat niciodată statutul de membru PSD, a ajuns să se confunde cu partidul, fiind exclus din partid din cauza „autosuficienţei” care l-a „îngropat” politic. Gheorghe Nichita a scris, pe Facebook, că atât Mihai Chirica, cât şi viceprimarul Gabriel Harabagiu sau Sorin Iacoban au fost excluşi în mod corect din PSD.

Citeşte şi: Klaus Iohannis s-a întors din Tenerife: Unde a fost surprins preşedintele / VIDEO

"PSD Iaşi a decis excluderea din partid a primarului Mihai Chirica şi a acoliţilor săi, Sorin Iacoban, personaj care nu a reuşit să conteze niciodată atât cât şi-ar fi dorit, şi Gabriel Harabagiu, un no-name până în momentul în care, pe baza prieteniilor sale cu sistemul, a fost susţinut de Chirica să devină viceprimar. Am văzut figurile spăşite, de victime, cu care au ieşit Chirica, Harabagiu şi Iacoban din şedinţa în care s-a votat excluderea. Şi, sincer, nu înţeleg... chiar nu se aşteptau ca, la un moment dat, să apară şi un răspuns la acţiunile lor?! Cât de naiv, cât de imatur politic trebuie să fii să crezi că te poţi comporta la nesfârşit ca un copil răsfăţat?!", a scris fostul primar al Iaşului despre excluderea lui Mihai Chirica din PSD.

Nichita susţine că excluderea din partid a lui Chirica a fost doar o chestiune de timp, şi îl acuză pe acesta că prin acţiunile sale nu face altceva decât să izoleze oraşul.

"Chirica nu şi-a asumat niciodată statutul de membru PSD; în mintea lui a candidat ca independent, doar susţinut de social-democraţi. După câştigarea alegerilor, s-a dezis ce cei care l-au ajutat şi, mai mult, a ajuns să se confunde cu PSD, să creadă că PSD este el, că el este creatorul PSD. Pe Chirica, această autosuficienţă l-a îngropat politic. Din cauza ego-ului său, Chirica izolează Iaşul, victimizându-se pe sine. La Iaşi, primarul pus de PSD nu reprezintă PSD, nu luptă pentru programul de guvernare propus de PSD; la Iaşi, primarul PSD este în opoziţie cu PSD!", a adăugat Nichita.

Acesta a mai subliniat faptul că Liviu Dragnea ar fi greşit punându-l pe Mihai Chirica să candideze la Iaşi.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a fost exclus, vineri, din PSD, alături de viceprimarul Gabriel Harabagiu şi Sorin Iacoban. Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a spus că decizia e definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.