Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean, candidatul PSD la alegerile parţiale

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Fostul edil al municipiului Deva, Petru Mărginean, a fost desemnat vineri după-amiază candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcţia de primar al oraşului, în alegerile parţiale din 5 noiembrie, au anunţat surse din partid.

Informaţia a fost confirmată oficial de candidatul propus de PSD, acesta menţionând că decizia a fost luată într-o şedinţă a conducerii filialei judeţene a PSD Hunedoara. "Da, am fost desemnat candidatul PSD pentru alegerile parţiale. Am acceptat să fiu candidatul PSD pentru cetăţenii municipiului Deva şi pentru municipiul Deva. Trebuie să-mi continui proiectele începute în mandatul trecut, pentru că oraşul stagnează de un an şi jumătate. Vreau ca până în anul 2020 să obţinem cât mai multe finanţări europene şi să continui dezvoltarea municipiului prin proiectele pe care le am în vedere", a declarat, pentru Agerpres, Petru Mărginean.

În prezent, independent din punct de vedere politic, Petru Mărginean a spus că se va înscrie în PSD, astfel încât candidatura sa să poarte girul social-democraţilor, iar aceasta va trebui validată de structurile centrale ale PSD. Cu o zi în urmă, joi, organizaţia municipală PSD Deva l-a desemnat candidat la Primăria Deva pe actualul primar interimar, Ovidiu Moş, sub rezerva că nominalizarea trebuia aprobată de către conducerea judeţeană a PSD Hunedoara. Fostul primar al municipiului Deva Petru Mărginean şi-a anunţat în luna iulie intenţia de a candida pentru un nou mandat, ca independent, susţinut de societatea civilă. În perspectiva alegerilor locale pentru Primăria Deva, el a precizat atunci că va veni în faţa cetăţenilor cu un program bazat pe dezvoltarea oraşului prin prisma unor investiţii realizate din fonduri ale Uniunii Europene.

Petru Mărginean a fost primar al municipiului Deva în perioada 2012-2016, ultima oară fiind membru al PNL. El a demisionat din partid şi din Consiliul Local Deva după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat. Partidele politice se pregătesc de alegeri parţiale pentru Primăria Deva după ce fostul primar Mircia Muntean (PSRO) a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare în data de 24 aprilie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.