Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul principe Nicolae: 'A trecut un an greu şi profund nedrept'

nicolae fost principe

Familia Regală şi fostul Principe Nicolae le urează românilor "Un An Nou plin de bucurii, noroc, sănătate şi împliniri!", acesta din urmă precizând totodată că, deşi "a trecut un an greu şi profund nedrept", care i-a răpit ţara, respectul său faţă de Regele Mihai "rămâne neclintit".

Vezi şi: Dezvăluiri bombă: Principesa Margareta a înregistrat mesajul video prin care anunţă decesul Regelui

"În pragul noului an, 2016, Majestăţile Lor Regele Mihai I şi Regina Ana, împreună cu toată Familia Regală, vă ureză un An Nou plin de bucurii, noroc, sănătate şi împliniri! Sărbători fericite! La mulţi ani!", se spune într-un mesaj adresat românilor şi publicat, joi, pe blogul oficial al Familiei Regale a României.

Pe de altă parte, fostul Principe Nicolae al României, care în prezent foloseşte denumirea Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills, a transmis şi el un mesaj românilor în ajunul Anului Nou.

Vezi şi: Fost şef TVR confirmă: Înregistrările video despre decesul Regelui există

"A trecut un an greu şi profund nedrept, care mi-a răpit ţara şi m-a dus departe de voi, într-un exil pe care însă l-am acceptat. Respectul faţă de Majestatea Sa rămâne neclintit. Un An Nou plin de bucurii, sănătate şi împliniri!", a scris, joi, Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills, pe pagina sa de Facebook.

Biroul de Presă al Regelui Mihai I a anunţat, pe 11 august, printr-un comunicat de presă, că Regele Mihai I a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de "Principe al României" şi calificativul de "Alteţă Regală". De asemenea, Regele Mihai I l-a exclus pe Nicolae din linia de succesiune la Coroana României. Aceste hotărâri au intrat în vigoare pe 1 august 2015.

Vezi şi: Scandalul ia amploare: Jurnalista Roxana Iordache, atac la Antena 3

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.