Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul principe Nicolae dă ultimele detalii despre nunta sa: 'Aproape totul este pus la punct'. Ce spune despre participarea Familiei Regale la eveniment

adpm.ro
Principesa Margareta Principele Nicolae

Fostul principe Nicolae declară, referitor la faptul că participarea Casei Regale la nunta sa nu a fost confirmată, că încă mai este timp. Întrebat despre luna de miere, nepotului Regelui Mihai spune că este posibil să meargă, anul viitor, în America de Sud.

Întrebat, duminică, de corespondentul MEDIAFAX, ce poate să spună despre nuntă, fostul principe Nicolae a răspuns: ”Da, mai avem puțin și abia așteptăm. Aproape totul este pus la punct. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Sinaia, și să facem nunta aici”.

Fostul principe Nicolae a spus că are peste 200 de invitați și că în ultimele zile a primit mai multe confirmări.

Întrebat despre absența Casei Regale a României de la nuntă, nepotului Regelui Mihai a spus: ”De la Casa Regală a României din păcate nu am avut nicio confirmare încă, dar mai avem timp”.

Totodată, fostul principe a declarat că încă nu are emoții, dar este sigur că acestea vor începe de săptămâna viitoare, dar până la urmă ”totul va fi foarte ok și foarte frumos”.

'Bancherul Diavolului' a venit în România cu dezvăluiri explozive: 'Guvernul SUA a muşamalizat aceste lucruri. Hillary Clinton şi Obama erau nişte fraudatori'

Despre nuntă, fostul principe a afirmat că aceasta va fi, la biserică, una tradițională, iar recepția, seara, va fi ”mai formală, protocolară”.

Întrebat, de asemenea, dacă au ales o destinație pentru luna de miere, fostul principe a răspuns: ”Nu încă, poate o să așteptăm până la anul și să mergem în America de Sud, dar încă nu este stabilit”.

Surse apropiate nepotului Regelui Mihai declarau că invitația trimisă de fostul principe Nicolae Casei Regale a fost înapoiată nedeschisă.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se căsătoreşte cu Alina Binder în 30 septembrie, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.