Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul sediul al ProTV din Bucureşti a fost scos la vânzare prin licitaţie publică pentru o sumă uriașă

wowbiz.ro
pro tv

Fostul sediul al ProTV din Bucureşti a fost scos la vânzare prin licitaţie publică de către firma Alerria Management Compania, controlată de fostul şef al televiziunii Adrian Sârbu. Clădirea de 11 etaje din bulevardul Pache Protopopescu a fost scoasă în cadrul unei licitaţii pentru un preţ de pornire de 2 milioane de euro, scrie profit.ro, potrivit b1.ro.

Din clădire, Alerria deține suprafațe totale de 2.705 metri pătrați, aferente întregii clădiri cu excepția etajului 2, care nu se află în patrimoniul societății.

ProTV s-a mutat din imobilul de pe Pache Protopopescu din 2014, odată ce Aleksander Cesnavicius a fost instalat în postul de director general.

Citește și: Tatum O'Neal, cea mai tânără câștigătoare din toate timpurile a unui premiu Oscar, spune că a fost agresată sexual de mai multe ori când era copil

În acelaşi timp, compania Alerria, aflată în insolvenţă de la începutul lui 2015, a scos la vânzare şi pachetul de 10% din acţiunile deţinute la Teleferic Prahova. Şi această companie din urmă se află în insolvenţă, din 2016.

Această companie gestionează transportul de persoane cu ajutorul mijloacelor de transport pe cablu (telecabine, telescaune, teleschiuri) din stațiunile montane, având anul trecut afaceri de 14,9 milioane lei și o pierdere de 5,2 milioane lei, dar cu un provizion de 22 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.