Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al CJ Prahova dă BOMBA în scandalul morților de la Babeș: PROBLEMELE TIR-ului erau vechi, el fusese și refuzat de medici

MeWe
TIR ATI

Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a declarat, marți, că TIR-ul de ATI care a avut o defecțiune și trei oameni au murit a avut probleme cu oxigenarea și climatizarea încă de la început, iar medicii de la Spitalul din Ploiești au refuzat să mai ducă pacienți în el, conform Mediafax.

Citește și: Poliția Capitalei face PRECIZĂRI de ULTIMĂ ORĂ despre cei trei MORȚI de la Victor Babeș

TIR-ul de ATI de la Spitalul „Victor Babeș” care a avut o defecțiune luni și a lăsat fără aer pacienții din interior, trei dintre ei decedând, a mai avut probleme, a declarat, marți, la Antena 3, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

„Acest TIR a avut foarte multe probleme încă de la început. Din ceea ce au relatat medicii care trebuiau să lucreze acolo, ventilatoarele dădeau erori. Nu puteau pune mai mult de 8 persoane la aceste ventilatoare, deși el era prevăzut pentru 12 locuri la terapie intensivă. Ei (medicii – n.r.) au solicitat din partea firmei care se ocupă de mentenanță un aviz scris că îl pot folosi la capacitate maximă, altfel nu mai intră. Nu l-au mai folosit. Au refuzat să îl folosească din cauza acestor probleme care au apărut. Nu știu dacă din această cauză a fost transferat. Știu că au refuzat să îl folosească”, a spus Toader.

TIR-ul de Terapie Intensivă a fost la Spitalul de Urgență Ploiești în luna iunie a anului trecut. Medicii au reclamat atunci probleme cu oxigenarea și climatizarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.