Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al Jandarmeriei, audiat la DNA în calitate de suspect: ar fi vorba de încasarea unor sume de bani

Jandarmeria Romana
Ionut Sindile sef jand

Ionuţ Cătălin Sindile, fost şef al Jandarmeriei Române, a declarat, joi, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că a fost audiat în calitate de suspect, discuţia cu procurorii fiind legată de încasarea unor sume de bani pentru sute ore suplimentare, relatează Agerpres.

Întrebat de jurnalişti în ce calitate a fost audiat de procurori, Sindile a răspuns: "Suspect. Se fac mai multe verificări. Nu vă pot spune mai multe detalii, întrucât este urmărirea penală în curs. Cu privire la mine, doar am făcut o cerere privind decontarea orelor suplimentare prevăzute de lege, aprobată de domnul şef".

Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES că Ionuţ Sindile a fost chemat la DNA pentru a i se prezenta acuzaţiile cu privire la încasarea nejustificată a unor sume de bani pentru sute de ore suplimentare.

Tot joi, şi actualul şef Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, s-a prezentat în faţa procurorilor anticorupţie, unde, potrivit unor surse judiciare, i-au fost prezentate acuzaţii de uzurpare de calităţi oficiale şi obţinere de foloase necuvenite, după ce ar fi încasat nejustificat sume de bani pentru sute de ore suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.