Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al Poliției Gorj, învăluit de controverse, a fost primit în USR! Reacție virulentă a lui Clotilde Armand: Polițistul lui Ponta n-are ce căuta în USR

pandurul.ro
viorel salvador caragea

Biroul Executiv al USR Gorj a acceptat, marți, înscrierea în partid a fostului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Viorel Salvador Caragea, anunță presa locală. La scurt timp după ce s-a pensionat din Poliție, Caragea a candidat, ca independent, la alegerile parțiale din iunie 2017, pentru postul de primar al municipiului Târgu-Jiu și a reușit să se claseze pe locul al treilea, devansând candidații USR, PMP și ALDE.

În 2013, fostul ministru de Interne Radu Stroe a dispus cercetarea disciplinară a lui Caragea, la acea vreme șef al Poliției Gorj, după un val de plângeri la adresa sa. Salvador Caragea nu a fost sancționat în niciun fel. El era acuzat de mai multe abuzuri, reclamațiile fiind făcute chiar de oamenii pe care îi avea în subordine, dar și de alți cetățeni din județ. Acuzațiile neconfirmate se referau la presiuni asupra angajaților săi și asupra oamenilor de afaceri din Gorj. Printre acuzațiile care i s-au adus lui Salvador Caragea s-a numărat și hărțuirea sexuală a unor femei de afaceri, luarea de mită, cumpărarea de influență, dar și relații de prietenie cu anumiți interlopi.

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a comentat dur primirea în USR a lui Caragea. „Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe ''polițistul lui Ponta''. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”, a scris ea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.