Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş, Liviu Grozavu, împuternicit şef al Poliţiei judeţene

www.sokant.ro
politia nu treceti

Fostul şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş Liviu Grozavu a fost împuternicit, prin ordin de ministru, şef al Poliţiei Judeţene pentru o perioadă de şase luni. Tot prin ordin de ministru, Doru-Marius Iacobuş a fost numit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, până acum fiind doar împuternicit să execute atribuţiile acestei funcţii. De asemenea, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a solicitat vineri, în cadrul unei întâlniri de lucru, şefului Poliţiei Române ca în perioada următoare să facă o evaluare şi să propună împuternicirea unui ofiţer cu experienţă la conducerea IPJ Argeş, în condiţiile în care această funcţie este vacantă, iar atribuţiile sale sunt exercitate de unul dintre adjuncţi.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Doru-Marius Iacobuş a fost numit şef al IPJ Ilfov prin ordin de ministru, în urma promovării concursului organizat. Până acum, Doru Iacobuş fusese împuternicit să execute atribuţiile acestei funcţii.

Totodată, începând de joi, fostul şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie Maramureş Liviu-Constantin Grozavu a fost împuternicit, tot prin ordin de ministru, şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş pe o perioadă de şase luni.

De asemenea, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a solicitat vineri, în cadrul unei întâlniri de lucru, şefului Poliţiei Române ca în perioada următoare să facă o evaluare şi să propună împuternicirea unui ofiţer cu experienţă la conducerea IPJ Argeş, în condiţiile în care această funcţie este vacantă, iar atribuţiile sale sunt exercitate de unul dintre adjuncţi.

Poliţia Judeţului Argeş va fi printre inspectoratele judeţene care vor beneficia de un număr mare de autospeciale de intervenţie în urma achiziţiilor care vor fi făcute anul acesta, iar la nivelul Jandarmeriei Argeş vor fi îmbunătăţite dotările şi echipamentelor de intervenţie., precizează MAI.

Reprezentanţii ministerului spun că Serviciul Judeţean de Eliberare a Permiselor de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor urmează să facă angajări şi continuă să aplice soluţii pentru a reducere timpul de aşteptare la eliberarea documentelor.

În plus, în cadrul aceleiaşi întâlniri de lucru, ministrul i-a cerut şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă să analizeze posibilitatea ca din achiziţiile făcute să aloce o automacara necesară pentru intervenţiile de degajare a carosabilului pe Drumul Naţional 7, în judeţul Argeş, în cazul incidentelor rutiere în care sunt implicate vehicule de mare tonaj, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.