Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul tenismen spaniol Alex Corretja: Simona Halep este încrezătoare că poate câștiga orice turneu de Mare Șlem

Digi24
Simona Halep

Fostul tenismen spaniol Alex Corretja, ocupant al locului doi ATP în 1999, a prefațat duelul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, din semifinalele Australian Open, spunând că românca este încrezătoare că poate câștiga orice turneu de Mare Șlem, indiferent de suprafață, anunță MEDIAFAX.

"Cred că ambele au ajuns în semifinale cu multă autoritate, practicând un joc bun, cu stiluri diferite. Garbine se deplasează extrem de bine, este foarte agresivă și returnează foarte lung. Halep este probabil una dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare din circuit. E foarte dificil să câștigi un punct contra ei. Te determină să lovești foarte multe mingi și are un rever incredibil. Mă aștept la un meci foarte, foarte echilibrat", a spus Corretja, pentru Eurosport.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

Ulterior, spaniolul a vorbit despre moralul româncei, care este unul excelent la Melbourne: "Simona Halep atacă mai mult, încearcă să dicteze ritmul jocului, asta e clar. Înainte, aștepta ca adversara să facă ceva. Acum, ea e mult mai agresivă și are încredere că poate câștiga un Mare Șlem jucând astfel. Îi dă o stare bună acest stil. După Wimbledon, cred că este încrezătoare că poate câștiga orice turneu de Mare Șlem. Va fi foarte dificil să fie învinsă".

Simona Halep (3 WTA) și Garbine Muguruza (32 WTA) se vor întâlni joi, nu înainte de ora 06:30, în semifinalele Australian Open.

Citește și: #Rezist, solicitare către Klaus Iohannis: Vă transmitem această scrisoare pentru a vă semnala o mare nedreptate pe care Guvernul României o face .

În celălalt penultim act, care va avea loc înainte de meciul româncei, se vor duela liderul mondial Ashleigh Barty și americanca Sofia Kenin (15 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.