Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal - Amical România-Belarus pe 11 noiembrie

sigla FRF

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, că prima reprezentativă va disputa un meci amical cu Belarus, în data de 11 noiembrie, pe teren propriu.

“Pentru respectarea cerinţelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic şi respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă. Echipa naţională pregătită de Mirel Rădoi va juca, astfel, o partidă de pregătire pe data de 11 noiembrie 2020, împotriva primei reprezentative a Belarusului, pe teren propriu. Ora disputării şi stadionul urmează a fi stabilite şi comunicate ulterior”, se arată pe site-ul FRF potrivit news.ro.

Vezi și: Valer Dorneanu: Se impune sesizarea organismelor internaționale pentru afirmațiile lui Ludovic Orban la adresa CCR

România va disputa în 11 noiembrie acasă această partidă amicală, apoi la 15 noiembrie va întâlni Norvegia în Liga Naţiunilor (Arena Naţională – Bucureşti), iar apoi, la 18 noiembrie, va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, în aceeaşi competiţie.

În aceeaşi săptămână, la 17 noiembrie, România U21 va întâlni Danemarca pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, meci decisiv pentru calificarea la EURO U21 de anul viitor.

Belarus ocupa la final de septembrie locul 87 în clasamentul FIFA (ultima actualizare). A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă).

Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reuşind două victorii şi două remize.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.