Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbal: Azpilicueta şi-a prelungit contractul cu Chelsea până în 2024

Chelsea FC
chelsea fc

Căpitanul echipei engleze de fotbal Chelsea, fundaşul spaniol Cesar Azpilicueta, a semnat prelungirea contractului cu doi ani, a anunţat, joi, gruparea londoneză, punând astfel capăt speculaţiilor legate de un posibil transfer la FC Barcelona, transmite Reuters.

Internaţionalul spaniol a semnat în 2018 un contract pe patru ani cu Chelsea, dar clubul a făcut anterior uz de opţiunea de prelungire cu un an.

''Sunt foarte fericit să îmi prelungesc şederea la Chelsea, casa mea'', a declarat jucătorul de 32 de ani, care a ajuns la Chelsea de la Olympique Marseille în 2012.

''Sunt aproape zece ani de când am venit la acest club, aşa că simt dragostea şi sunt foarte încântat de noul proiect'', a declarat Azpilicueta.

Cesar Azpilicueta a fost legat de un posibil transfer la FC Barcelona, care l-a transferat în această vară pe fostul său coechipier Andreas Christensen. De asemenea, şi germanul Antonio Rudiger a plecat de la Chelsea în această vară, la Real Madrid, conform Agerpres.

Preşedintele clubului Chelsea, Todd Boehly, s-a declarat bucuros că gruparea londoneză îl poate păstra pe Azpilicueta, care şi-a trecut în palmares cu Chelsea două titluri în Premier League, Cupa Angliei, Cupa Ligii engleze, două trofee Europa League, Liga Campionilor şi Cupa Mondială a Cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.