Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brentford s-a calificat în finala play-off-ului pentru promovarea în Premier League

agerpres
Premier League

Echipa Brentford s-a calificat sâmbătă în finala play-off-ului pentru promovarea în prima ligă a campionatului de fotbal al Angliei, în urma victoriei obţinute pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Bournemouth.

După ce a pierdut la limită prima manşă a acestui duel din semifinale (1-0 pentru Bournemouth), jucătorii lui Brentford au început cu stângul şi returul de pe teren propriu, oaspeţii reuşind deschiderea scorului după doar cinci minute de joc, prin Arnaut Danjuma, cel care marcase şi unicul gol al partidei tur.

Gruparea de la periferia Londrei a revenit însă şi a restabilit egalitatea prin Ivan Toney, în urma unei lovituri de la 11 m, iar apoi au mai punctat de două ori în repriza secundă, prin Vitaly Janelt (50) şi Marcus Forss (81).

De menţionat că Bournemouth a evoluat în zece jucători din minutul 28, după eliminarea lui Chris Mepham.

În finala play-off-ului, programată în data de 29 mai pe stadionul Wembley, Brentford va înfrunta câştigătoarea duelului dintre Swansea City şi Barnsley, care se vor înfrunta sâmbătă seara, în meciul retur. Swansea a reuşit să se impună cu 1-0 în deplasare, în prima manşă.

Brentford a disputat şi anul trecut finala play-off-ului din Championship, înclinându-se la limită (1-2) în faţa formaţiei Fulham, care nu a reuşit să se menţină însă pe prima scenă a fotbalului englez şi va reveni în liga secundă din sezonul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.